S’betohen kryetarët e komunave veriore, shtyhen seancat solemne – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

S’betohen kryetarët e komunave veriore, shtyhen seancat solemne

15:56 | 30 Maj 2019

Kryetarët e katër komunave në veri të Kosovës nuk janë betuar sot.

Është shtyrë për kohë të pacaktuar seanca solemne e betimit të kryetarit të Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq.

Dejan Gureshiq, kryesues i Kuvendit komunal të Mitrovicës veriore, nuk ka dhënë asnjë arsye për një vendim të tillë.

Ndërsa Bashkim Cimili zv. kryesues i Kuvendit komunal në Mitrovicën Veriore ka bërë të ditur se nuk i di arsyet e shtyrjes së seancës..

“Nuk kam asnjë informacion dhe asnjë koment për këtë” theksoi Cimili.

Njëjtë ka ndodhur edhe në Zveçan. As në këtë komunë nuk është mbajtur seanca soleme e betimit të kryetarit, Vuçina Jankoviq

Komento: