Shell shpërblen klientët me kartelën ClubSmart – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Shell shpërblen klientët me kartelën ClubSmart

12:04 | 24 Qershor 2020

Shell Kosova njofton të gjithë klientët se nga tani mund të pajisen me kartelën me të përhapur në botë Shell ClubSmart, ku në çdo mbushje me derivate do të perfitoni shumë zbritje dhe oferta atraktive.

Për t’u bërë anëtarë i kartelës ClubSmart është shumë e lehtë vizitoni pikën më të afërt Shell dhe plotësoni formularin për aplikim apo përmes webfaqes zyrtare të Shell Kosova (https://www.kosovo.shell.com/) dhe pas aplikimit do të përfitoni zbritjen menjëherë.

Shpërbleje veten me derivatet më kualitative Shell.

Ne i vlerësojmë konsumatorët tanë!

Komento: