Shkarkime në QKUK

22:15 | 17 Janar 2019

Qendra Klinike Universitare e Kosovës po përballet me një gjendje jo stabile.

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka marrë për të shkarkuar nga detyra e shefin e mjekimit Intensiv, Naim Kuçin.

Naim Kuçi do të kthehet në pozitën si Mjek Specialist në Klinikën e Anestezionit dhe Mjekimit Intenziv.

Shef i ri i Mjekimi Intenziv Qendror, me vendim të drejtorit të përgjithshëm të SHSKUK’së, Basri Sejdiu, është caktuar Shaqir Uka, që është Mjek Specialist në Klinikën e Anestezionit dhe Mjekimit Intensiv.

Komento: