Shkeljet e bërë në diplomaci, Pacolli raporton para komisionit

08:59 | 19 Dhjetor 2018

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës do të raportojë sot para Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike në Kuvendin e Kosovës.

Pacolli ka qenë i ftuar në këtë Komision edhe më 26 janar të këtij viti, por një gjë e tillë nuk ndodhi pasi që ai ishte jashtë vendit.

Vjosa Osmani, kryetare e këtij komisioni kishte propozuar që të bëhet një grup punues që do raportojë për shkeljet që janë bërë në shërbimin e jashtëm të Kosovës.

Komento: