Shoqja e Loredanës që e akuzoi për mashtrim, ishte në klipin e këngëtarit të njohur?

11:56 | 09 Maj 2019

A ishte pjesë e klipit të Yll Limanit, ish shoqja që akuzoi Loredanën për mashtrim?

Shoqja e sa je ngushtë e kishte akuzuat Loredana Zefin po ashtu për mashtirm.

Emri i reperes, Loredana Zefi së fundmi është përmendur shumë në media, pasi u akuzua për mashtrim, shkruan lajmi.

Petra dhe Hans pretendojnë se Loredana ua mori 700,000 franga, kurse vëllai i saj, Berati 200,000 franga, që në total kapin shifrën prej 900.000 franga.

Ky me gjasë nuk ishte rasti i vetëm pasi sipas për “20minuten” një ish-mike e saj e ka akuzuar po ashtu reperen për mashtrim.

Sipas “20minuten”, Loredana dhe Dorentina janë takuar në fillim të vitit 2017 kur ajo e kishte rezervuar si modele për videoklipin e këngëtarit kosovar, Yll Limani.

Nuk është përmendur se për cilin projekt të këngëtarit kosovar bëhet fjalë dhe nëse ka marrë pjesë apo jo pasi sipas tyre ato kanë biseduar lidhur me këtë çështje dhe Loredana e kishte rezervuar Dorentinën për klipin e Yllit.

Komento: