Shqiptarët në Tuz festojnë me flamurin Kuq dhe Zi, në prag të fitores historike

22:02 | 03 Mars 2019

Ka nisur tashmë festa rrugëve të Tuzit

Të bashkuar për herë të parë, shqiptarët në Tuz të Malit të Zi u unifikuan në zgjedhjet që u mbajtën sot.

Gjetja e një gjuhe të përbashkët, u prit me gëzim nga të gjithë malësorët, të cilët erdhën nga e gjithë bota për ta votuar numrin 5.

Madje me flamuj Kuq e Zi ka nisur tashmë festa rrugëve të Tuzit, të cilët kanë dalur masivisht në zgjedhje.

Deri në përfundim të numërimit të votave ku malësorët po e presin fitoren historike, ngazëllimi dhe festa e tyre tashmë ka nisur.

Komento: