Si do të bëhet testimi dhe notimi i nxënësve, tregon Ministrja Bajrami – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Si do të bëhet testimi dhe notimi i nxënësve, tregon Ministrja Bajrami

23:20 | 22 Maj 2020

Ministrja Bajrami ka treguar se si do të bëhet testimi dhe notimi i nxënësve.

Ministrja në detyrë e arsimit, Hykmete Bajrami ka folur rreth notimit të nxënësve të cilët po ndjekin mësimet nga shtëpia.

Bajrami deklaroi se nota e periudhës së tretë nuk mund të jetë më e ultë se në periudhën e dytë.

“Në rast se nxënësi është i pa kënaqur para datës 11 mars, atëherë do të krijohen kushtet e testimit online apo çfarëdo forme tjetër”, tha Bajrami.

Kemi paraparë që në muajin qershor nëse na lejon Instituti Kombëtar i Shëndeti Publik dhe Ministria e Shëndetësisë që nxënësit të kthehen në shkollë dhe të kryhet ky testim.

Komento: