S’ka kuorum për zgjedhjen e Avokatit të Popullit – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

S’ka kuorum për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

18:32 | 25 Shtator 2020

Nuk ka kuorum për zgjedhjen e Avokatit të Popullit.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar në dy raunde në tentimin për ta zgjedhur Avokatin e Popullit, megjithatë, dy kandidatët Naim Çelaj dhe Xhavit Shala nuk kanë arritur t’i marrin votat e kërkuara.

Në raundin e dytë Xhavit Shala morri 22 vota, kurse, Naim Çelaj 32. Ky i fundit kaloi në raundin e tretë, për të cilin raund nisin përgatitjet por për shkak të mungesës së deputetëve në sallë, do të vazhdojë në seancën e së hënës, duke filluar nga ora 12:00.

Komento: