Sot shpallen fituesit e Lotarisë Amerikane

09:33 | 07 Maj 2019

Lotaria Amerikane, sot mësohet nëse keni fituar.

Të gjithë qytetarë e Kosovës dhe Shqipërisë që kanë aplikuar për lotarinë amerikane dhe janë në pritje të një përgjigje, sot do të mësojnë nëse janë fitues apo jo.

Duke filluar nga 7 maji 2019, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2020 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.

Sipas ambasadës amerikane, Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre.

Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.

Komento: