TapQuiz festiv me super shpërblime për fundvitit; iPhone 11 Pro Max dhe 29 të tjera – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

TapQuiz festiv me super shpërblime për fundvitit; iPhone 11 Pro Max dhe 29 të tjera

08:22 | 31 Dhjetor 2019

Me datë 31 dhjetor, në kuadër të programit të Vitit të Ri të GjirafaVideo, duke filluar nga ora 20:00 luhet TapQuiz më i special për këtë vit. Regjistrimi ka filuar, mos harroni regjistroheni për të luajtur.

Duke filluar nga ora 20:00 me Tap n’Dije, çdo një orë ju do të luani për shpërblimet më të mira të vitit.
Në ora 21:00 fillon Tap n’Shije, dhe në ora 22:00 Tap n’All.

Kliko këtu për t’u regjistruar dhe mos harroni të luani dhe pse jo të fitoni njërin nga shpërblimet!

Shpëblimet në Tap n’Dije në ora 20:00:

Vendi i parë fiton: Samsung Galaxy Note 10

Vendi i dytë fiton: Kompjuter Lynx Grunex Ultra Gamer

Vendi i tretë fiton: Orë të mençur Samsung Galaxy

Vendi i katërt fiton: Altoparlant JBL

Vendi i pestë deri në dhjetë fiton: Kupon 20 euro nga GjirafaMall

Shpërblimet në Tap n’Shije në ora 21:00:

Vendi i parë fiton: Apple MacBook Air 13

Vendi i dytë fiton: Televizor Samsung 55”

Vendi i tretë fiton: Çizme Adidas

Vendi i katërt fiton: Parfum Yves Saint Laurent Libre

Vendi i pestë deri në dhjetë fiton: Kupon 20 euro nga GjirafaMall

Shpërblimet për Tap n’All janë në ora 22:00:

Vendi i parë fiton: Iphone 11 Pro Max

Vendi i dytë fiton: Sony PlayStation 4 FIFA20

Vendi i tretë fiton: Celular Xiaomi Mi A3

Vendi i katërt fiton: Kufje Marshall

Vendi i pestë deri në dhjetë fiton: Kupon 20 euro nga GjirafaMall

Zakonisht në TapQuiz dhurohen 3 shpërblime për vendet e para, por pasi ky është edicion festiv, dhurohen plot 10 shpërblime për çdo quiz.

Një informatë e rëndësishme është që për secilin kuiz duhet të regjistroheni, nëse jeni të kyçur klikoni vetëm “Hyr në kuiz” në secilin kuiz, nëse nuk jeni atëherë duhet të kyçeni dhe të hyni në kuiz.

Mundësi si këto vijnë rrallë, por me TapQuiz gjithçka është e pritshme.

Komento: