Tensione në seancën ku po dëshmon Adem Grabovci

11:33 | 10 Dhjetor 2018

Është tensionuar situata në seancën gjyqësore “Syri i Popullit”.

Teksa po dëshmonte në rolin e dëshmitarit Adem Grabovci ka pasur tensione në mes të prokurorit Sylë Hoxha dhe avokatit Ramiz Krasniqi, që ka kaluar edhe në ofendime në mes të dyve.

Në seancën gjyqësore të rastit “Syri i Popullit” është dëgjuar në cilësi të dëshmitarit anëtari i Kryesisë i Partisë Demokratike të Kosovës Adem Grabovci.

Pyetjet e bëra të avokatësve mbrojës ndaj dëshmitarit Grabovci, prokurori i shtetit, Sylë Hoxha i ka quajtur pyetje manipulative.

Pas kësaj ka pasur reagim edhe nga avokati i Sadri Ramabajës.

Avokati Ramiz Krasniqi i tha prokurorit Hoxha se me këto pyetje nuk guxon të manipulohet askush.

Ndaj kësaj, reagim të menjëhershëm pati prokurori që i tha avokatit “ meshele gojën“.

Njejtë reagoi më pas edhe avokati që i tha prokurorit “mshele gojën edhe ti”.

Adem Grabovci po vazhdon të dëshmojë në Gjykatën Themelore në rastin e njohur si “Syri i Popullit”.

Në seancën e sotme pritet të dëshmojnë edhe Xhavit Haliti, Fatmir Limaj, Hajredin Kuçi dhe Ilmi Reqica. Dëshmi fillimisht dha Ramë Maraj e më pas edhe Adem Grabovci.

Komento: