U dëbua nga Kosova, kryetari i Parlamentit rë Rusisë viziton rusin që pengoi policinë në aksionin në veri

20:03 | 03 Qershor 2019

Kryetari i Parlamentit të Rusisë, Vyacheslav Volodin gjatë ditës së sotme qëndori në kryeqytetin e Serbisë, Beograd.

Atje vizitoi në spital punonjësin e OKB-së me origjinë ruse, Mikhail Krasnoshchekov, i cili u dëbua nga Kosova pasi që pengoi aksionin e Policisë së Kosovës në veri kundër krimit të organizuar.

OKB-ja duhet ta pranojë që ju, punonjësi dhe një diplomat, u dëmtuan duke mbrojtur ligjet ndërkombëtare në Kosovës.”, tha kryetari i Parlamentit rus.

Ai i dëshiroj shërim sa më të shpejtë Mikhail Krasnoshchekovit.

Komento: