Vjen rrëfimi i babait të të dyshuarit që privoi nga jeta Abid Jasharin

20:49 | 01 Mars 2019

Shkodriqi po akuzohet nga motra e tij se ishte shtytës.

Rreth rastit të Abid Jasharit para tre ditësh në Prishtinë ka folur Baki Shkodriqi, babai i personit të dyshuar që privoi nga jeta burrin e hallës së tij.

Një konflikt që kishte nisur në vitin 2018 u bë shkaktar për rastin e Abid Jasharit të mërkurën në mesditë.

Kështu po thotë Baki Shkodriqi, babai i Besnikut i cili është arrestuar me dyshimin se e provoi nga jeta burrin e hallës së tij.

Sipas tij gjithçka kishte filluar kur motra e tij me familjen e saj kishin shkuar të banonin në shtëpinë e të dyshuarit.

Ndonëse thotë se ka bërë përpjekje për ta zgjidhur problemin në mes të dy të rinjve ky tha se nuk ishte në dijeni se i biri i tij do të kryente rastin derisa po të mërkurën ishte nisur nga Austria për në Kosovë për të qetësuar gjakrgjerat.

Por edhe vetë Shkodriqi po akuzohet nga motra e tij se ishte shtytës.

Pikërisht për këtë ky edhe ishte ndaluar nga policia në pikën kufitare Dheu i Bardhë ku edhe është sjellë në Prishtinë dhe është intervistuar. Më pas është lënë i lirë.

Në këtë situatë ai tha se do të kujdeset për fëmijët e motrës, babanë e të cilëve e privoi nga jeta djali i tij.

Komento: