Xhamitë në Kosovë ligjeratën e xhumasë ia kushtuan Ushtrisë

14:42 | 14 Dhjetor 2018

Republika e Kosovës sot është bërë me ushtri.

E në të gjitha xhamitë e Kosovës sot është ligjëruar një temë më ndryshe nga ditët e tjera.

Me vendim të Bashkësisë Islame, nëpër xhami është ligjëruar ruajtjen e sigurisë dhe rëndësinë e saj fetare dhe shoqërore.

Kjo për nder të votimit të Ushtrisë në Kuvendin e Kosovës.

Një imam në një hoxhë të Komunës së Skenderajt është veshur edhe me uniformë të ushtari

Komento: