Yjet e Kosovës bëjnë një gjest shumë të madh

22:09 | 09 Maj 2019

Yjet e Kosovës kanë bërë një gjest shumë të madh.

Ata kanë dhuruar 25 mijë euro për ‘Jetimat e Ballkanit’.

Yjet e Kosovës kanë bërë një veprim për t’u vlerësuar.

Bamirësi Halil Kastrati, ka njoftuar se Përfaqësuesja e Kosovës dhe stafi i saj kanë ndihmuar ‘Jetimat e Ballkanit’.

Më poshtë statusi i tij i plotë:

Lajm i madh

Kombëtarja e Kosovës dhe i gjithë Stafi i saj dhuruan 25 mije euro ne shoqatën tone

Nga ky donacion do te behet një familje me shtëpi te re si dhe do te dhurohet një Iftar ne kuzhinën tone

Faleminderit te gjithë lojtareve dhe Stafit te Kombëtares sonë

Suksese dhe Zoti ju shpërbleftë.

Komento: