Zarfi i zi në ”BBVA”, Meritoni dhe Ilnisa skualifikohen nga gara

23:22 | 02 Prill 2024

Ditën e sotme një zarf i zi ka shkuar në “BBVA”, ku ishte i destinuar për Meritonin dhe Ilnisën.

Vëllai i madh në këtë zarf të zi kishte vendosur ti s’kualifikonte nga gara për çmimin e madh.

Kjo erdhi si pasojë e agravimit të situatës mes tyre dhe Eglës.

Komento: