A është ‘haram’ falli dhe të lexohet horoskopi? Përgjigjet Shefqet Krasniqi – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

A është ‘haram’ falli dhe të lexohet horoskopi? Përgjigjet Shefqet Krasniqi

20:40 | 12 Maj 2021

Ish-kryeimami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefet Krasniqi, ka thënë se falli dhe leximi i horoskopit është një prej mëkatëve më të mëdha.

I pyetur se a është haram falli, ai është përgjigjur se kjo është prej mëkatëve më të mëdha.

“Është prej haramave më të mëdha. Sepse është pretendimi se e dinë të fshhtën. E dija e fshehtësisë i përket të madhit Allah, autmoatkisht i bën rival Zotit. Çdo sen që i bën rival Zotit del prej fesë”, ka thënë Kransiqi.

Ai gjithashtu është pyetur edhe rreth horoskopit

“Horoskopi është prej mëkateve të mëdha të qet prej fesë”, ka thënë ai.

Për më shumë shiqojeni vidoen. /ORAinfo/

Komento: