Bie nga funksioni Facebook, Instagram dhe WhatsApp – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Bie nga funksioni Facebook, Instagram dhe WhatsApp

18:00 | 04 Tetor 2021

Facebook, Instagram dhe WhatsApp nuk funksionojnë.

Rrjetet sociale të Mark Zuckerberg kanë probleme teknike që po i pengojnë përdoruesit të përdorin shërbimet.

Rrjetet sociale të Mark Zuckerberg dështojnë përsëri. Edhe sot, Facebook është tronditur nga problemet që i kanë lënë përdoruesit të paaftë për të kryer shërbimet.

WhatsApp, Instagram dhe platforma kryesore e Facebook kanë rënë aktualisht dhe nuk po funksionojnë në një pjesë të madhe të botës.

Komento: