Daut Haradinaj bëhet me shofer të ri – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Daut Haradinaj bëhet me shofer të ri

21:36 | 16 Maj 2021

Ai thotë se është dhe më i sigurt

Daut Haradinaj është në vijën e parë të politikanëve që prej vitesh qëndron stoikisht në skenën politike, e cila shpesh di të jetë e pa parashikueshme.

Haradinaj i luftës dhe paqes, qëndrimet e tij i thotë më zë të lartë dhe burrash.

Ama, ja që shoferin e ka grua, madje më të dashurën e të sigurtën e mundshme, sepse është gruaja e tij.

Është lehtësisht e dallueshme se martesa e deputetit të Kuvendit të Kosovës është e lumtur dhe se familja e tij është tejet e konsoliduar.

Dauti e Lola, shpesh kanë folur për marrëdhënien e tyre publikisht, duke treguar mjaftë detaje edhe nga jeta e tyre personale

Komento: