Fillon aplikimi për patentë-shofer ndërkombëtar – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Fillon aplikimi për patentë-shofer ndërkombëtar

08:14 | 01 Tetor 2020

Nga sot do të fillojë aplikimin për patentë-shoferë ndërkombëtar.

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, se nga sot do të fillojë aplikimin për patentë-shoferë ndërkombëtar.

Aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në udhëzimin administrativ për përcaktimin e formës, përmbajtjes dhe procedurës së lëshimit të patentë shoferëve ndërkombëtarë në Republikën e Kosovës.

Komento: