Fshijeni këto aplikacione menjëherë nëse telefoni nuk ua mabn baterin

10:40 | 22 Janar 2019

Përdoruesit e telefonave shpesh ankohen se telefoni i tyre nukpo ua mban baterin.

Pronarët e smartfonëve Android po paralajmërohen në lidhje me nëntë aplikacione të dyshimta, të ngarkuara me viruse të dëmshme për bateri.

Tetë milionë smartfonë janë infektuar me aplikacione malëare, të cilat bombardojnë smartfonin me reklama dhe ua “shterin” baterinë, transmeton lajmi net.

Softueri mashtrues pretendon të jetë një aplikacion normal në “Google Play Store”, por fshehurazi kryen veprime kriminale.

Në një cicërimë në Tëitter, Stefanko paralajmëroi: “9 aplikacione të rreme që përmbajnë funksionalitetin #Adëare që gjenden në Google Play me mbi 8 milionë instalime”.

Sidoqoftë, po i njëjti përdorues ka publikuar në formë fotografie listën e aplikacioneve të cilët duhet fshirë menjëherë nga përdoruesit e Android.

Komento: