Gjoshi: BQK-ja është shndërruar në një strehë e militantëve të Albin Kurtit, që shërbejnë si kukulla për lojëra politike

10:33 | 13 Shkurt 2024
gjoshi:-bqk-ja-eshte-shnderruar-ne-nje-strehe-e-militanteve-te-albin-kurtit,-qe-sherbejne-si-kukulla-per-lojera-politike

Anëtari i Kryesisë së PDK-së Betim Gjoshi ka thënë se Banka Qendrore e Kosovës, më së paku është e Kosovës.

Sipas tij, ajo është shndërruar në një strehë e militantëve të Albin Kurtit, që shërbejnë si kukulla për lojëra politike.

“Prej fundit të vitit të kaluar dhe gjatë gjithë janarit e deri më tani në shkurt, BQK ka vepruar me urdhra politikë që i shërben agjendës politike të një partisë në pushtet. BQK-ja e çoi flamurin e bardhë dhe e dorëzoi pavarësinë (të rrejshme) pas urdhrit politik të Albin Kurtit”, ka shkruar Gjoshi në Facebook.

Sipas tij “Pavarësia” e BQK-së i shërbeu Kurtit vetëm për t’u përplasur me aleatët e Republikës së Kosovës që shkoi deri në Këshillin e Sigurimit, sikur të ishte një dhuratë e rënë nga qielli për Serbinë, Rusinë dhe Kinën.

Komento: