Ja sa më të shtrenjtë janë smartphonet më rrjetin 5G

13:13 | 06 Dhjetor 2018

Standardi i ri celular është që të bëjnë telefonat e zgjuar edhe më të shtrenjtë se ata tashmë janë, thotë OnePlus.

Në vitin e ardhshëm, smartphones e parë që do të vijnë në treg, të cilat mbështesin standardin e ri celular 5G, transmeton lajmi net.

Aktualisht, disa kompani po punojnë për këtë, duke përfshirë OnePlus, dhe kjo konfirmohet nga CEO Pete Lau për The Verge.

Ai gjithashtu tha se duhet të futesh thellë në çantën për teknologjinë e re. Sa telefonat do të kushtojnë saktësisht, aktualisht është ende e vështirë të vlerësohet, por ai priste me 200 deri 300 dollarë më shumë për pajisje.

5G mund të sigurojë majat e reja në çmimet e smartfonëve. OnePlus shet modelin e saj të tanishëm të lartë 6T për 550 euro.

Mund të supozohet se një variant 5G do të kushtojë 750 deri në 850 euro vitin e ardhshëm. Gjithashtu do të jetë interesante të shihet se si 5G ndikon në çmimin e telefonave celularë që tashmë kushtojnë më shumë se 1,000 € në versionin 4G, siç janë modelet aktuale Huawei, Samsung apo Apple.

OnePlus thuhet të jetë prodhuesi i parë për të nisur një smartphone me Spandragon të ri.

Komento: