Ja si duhet xhipi i ardhshëm i Chevrolet

13:04 | 06 Dhjetor 2018

Kompania Chevorlet nuk ka lëshuar ende shumë detaje ende për shtypin , por vetëm kanë thënë se do të ketë “një motor të ri të benzinës”.

Ky motor ka detaje të “mprehta”, siç është numri i cilindrave, dhe turbo-dizell V8, me 910 kile-metra rrotullim të lidhur me një ndërrues shpejtësish prej 10 mundësive, transmeton lajmi net.

Silverado HD do të ofrojë gjithashtu teknologji rimorkio të fokusuar tek konsumatorët, rritje të konsiderueshme në aftësitë e tërheqjes dhe ngarkesës dhe një mori teknologjish dhe karakteristikash të tjera.

Ndërkohë që kompania nuk ka bërë të ditur maksimumin e shpejtësisë që mund të arrijë kjo makinë, ajo të paktën ka mundësuar disa fotografi për të pasur një ide se si do mund të duket Chevorlet Silverado HD 2020.

Komento: