KEDS lë në terr Prizrenin

11:27 | 06 Dhjetor 2018

KEDS-i ka njoftuar në lidhje me ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit.

Njoftimi:

Prizren

KEDS njofton se sot, më 06.12.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 si dhe nga ora 15:45 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Gurishti, Petrova dhe Arbana.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i siguresave të TM 16 A dhe ndërprerësit të TU në TS Petrova 1.

Komento: