Kështu po i vjedhin veturat hajnat duke u vënë shishe plastike te rrotat

20:15 | 30 Dhjetor 2021

Si po i vjedhin veturat hajnat duke u vënë shishe plastike te rrotat.

Një nga metodat më të reja të vjedhjes së veturave është vërtet inovative.

Nëse shihni një shishe plastike të mbërthyer midis rrotave dhe parafangos, dijeni që jeni në rrezik.

Hajdutët e dinë se shumica e shoferëve, të cilët zbulojnë tinguj dhe dridhje të çuditshme nga vetura pasi të ndezin atë, do të reagojnë në shpejtësi. Kjo do të thotë ndalim urgjent dhe inspektim vizual i veturës. Në nxitim, shoferët pothuajse kurrë nuk e fikin veturën.

Dhe kështu krijohet mundësia për hajdutët me përvojë.

Kjo metodë e vjedhjes është bërë jashtëzakonisht e popullarizuar në SHBA, ndërsa tani është përhapur edhe në Evropë.

Komento: