Këtë lojtar nuk po e duan më ta shohin me sy në Real Madrid

23:38 | 14 Dhjetor 2018

Po vazhdon një “Luftë” e rreptë në Real Madrid.

Qëndrimi i Isco, , nuk i pëlqen disa lojtarëve në skuadër të cilët besojnë se për të dalë nga kriza është e nevojshme që të gjithë të jenë në të njëjtin drejtim.

Dhe Isco rresht kundër gjithë ekipit përcjell ORAinfo. Rezultatet e ekipit, as nuk shkojnë tek ai as nuk vijnë tek ai.

Marrëdhënia midis Alarcon dhe Solari / Florentino Pérez është shumë e përkeqësuar. Me tifozët, gjithnjë e më shumë ai ka raporte të distancuara.

Sergio Ramos, duke ushtruar si kapiten, kërkoi Isco një reagim në trajnim, ku ish Malaga ishte në këmbë.
” 22 ‘nuk u përgjigj në mënyra shumë të mirë, gjë që shkaktoi zemërimin e Camas, i cili e qortoi atë për qëndrimin e tij.

Por kjo tregon se mjedisi në Madrid nuk është i mirë dhe se Isco është një problem i madh./ORAinfo/

Komento: