Kjo femër ‘hot’ po quhet “Mbretëresha e Armëve” për një arsye të fortë

21:55 | 04 Qershor 2019

Një veterane e luftës, e cila njihet me nofkën “Mbretëresha e Armëve”, pëlqen të gjuajë me armë të mëdha.

Orin Julie, 25-vjeçare, e cila posedon 585 mijë ndjekës në llogarinë e saj në ‘Instagram’, argëton këta të fundit me fotografitë dhe videot e ngarkuara përgjatë çitjeve me armë, transmeton lajmi.net.

“Sa herë që mbaj një armë në dorë, ndjehem e sigurt dhe më jep ndjesinë se të njëjtën siguri mund ta ofrojë edhe ndaj familjes dhe njerëzve përreth meje”, deklaroi Orin.

Falë gjithë stërvitjeje ushtarake, ajo me të vërtetë i njeh armët, për të cilat flet shumë me miqtë e saj.

Gruaja në fjalë kishte kryer shërbimin ushtarak në Izrael për vite me radhë, gjë që më pas u privilegjua me titullin “veterane”.

Sido që të jetë, t’i ndjekim disa nga fotografitë e veteranes 25-vjeçare.

Komento: