Kryeministri Hoti shkarkon bordet e përkohshme të katër ndërmarrjeve publike të emëruara nga Kurti – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Kryeministri Hoti shkarkon bordet e përkohshme të katër ndërmarrjeve publike të emëruara nga Kurti

10:29 | 04 Gusht 2020

Hoti shkarkon bordet e përkohshme të katër ndërmarrjeve publike.

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike të 19-tën me radhë.

Nën kryesimin e kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, qeveria mori vendim për shkarkimin e bordeve të përkohshme të katër ndërmarrjeve publike.

“Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shkarkimin e Bordeve të Përkohshme të Drejtorëve të katër Ndërmarrjeve Publike: Ndërmarrjes Publike, Kompania Rajonale e Ujësjellësit KRU “Prishtina” Sh. A.; Ndërmarrjes Publike Qendrore NPH “Ibër – Lepenc” Sh. A.; Ndërmarrjes Publike “Korporata Elektroenergjetike e Kosovës – KEK” Sh. A. dhe Ndërmarrjes Publike KRU “Hidroregjioni Jugor”, Prizren Sh. A”.
Sipas njoftimit nga qeveria e Kosovës në këtë mbledhje u emëruan edhe katër bordet e reja nën këtë përbërje.

1. Bordi i Përkohshëm i NP, KRU “Prishtina”, në këtë përbërje:

1.1 – Labinot Dedushi, Kryesues, Drejtor;

1.2 – Agim Miftari, Drejtor;

1.3 – Arlind Haziri, Drejtor;

1.4 – Linda Spahiu, Drejtore.

2. Bordi i Përkohshëm i NPH “Ibër Lepenc” Sh. A., në këtë përbërje:

2.1 – Marigona Hamdija, Kryesuese, Drejtore;

2.2 – Aferdita Llumnica, Drejtore;

2.3 – Enver Rrustemi, Drejtor;

2.4 – Dejan Radojkovi, Drejtor.

3. Bordi i Përkohshëm i NP “Korporata Elektroenergjetike e Kosovës – KEK” Sh. A., në këtë përbërje:

3.1 – Hysen Fazliu, Kryesues, Drejtor;

3.2 – Egzon Berisha, Drejtor;

3.3 – Petrit Ibraj, Drejtor;

3.4 – Fatime Grajcevci, Drejtore.

4. Bordi i Përkohshëm i NP Kompania Rajonale e Ujësjellësit – KRU “Hidroregjioni Jugor” Prizren Sh. A., në këtë përbërje:

4.1 – Zambeze Guraziu, Kryesuese, Drejtore;

4.2 – Edmond Hoxha, Drejtor;

4.3 – Mirzet Dzogovic, Drejtor;

4.4 – Agron Shala, Drejtor.

Komento: