Kuvendi mblidhet nesër, ky është rendi i ditës – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Kuvendi mblidhet nesër, ky është rendi i ditës

15:36 | 29 Qershor 2022

Nesër seanca Kuvendit të Kosovës, ky është rendi i ditës.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër për të zhvilluar seancën e radhës plenare.

Seanca parashihet të nis në ora 10:00.

Në këtë seancë janë gjithsej 9 pika të rendit të ditës, duke përfshirë këtu edhe deklarimet jashtë rendit të ditës si dhe pyetjet parlamentare.

Rendi i ditës:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca plenare e mëparshme,

Debat parlamentar për masat që duhet të ndërmerren për të ndihmuar qytetaret të përballen me rritjen e çmimeve në produktet esenciale,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-017 për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-108 për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave,

Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2021,

Shqyrtimi i Mocionit për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,

Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit për Ankesat e Mediave.

Komento: