Kuvendi miraton Ligjin për heqjen e homologimit për automjete – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Kuvendi miraton Ligjin për heqjen e homologimit për automjete

17:59 | 22 Korrik 2021

Miratohet Ligji për heqjen e homologimit për automjete.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në lexim të dytë Projektligjin për Automjete që heq homologimin për mjetet rrugore të reja dhe të përdorura.

Përkrahje këtij ndryshimi i dhanë 75 deputetë nga pozita dhe opozita, derisa u miratuan edhe dy amendamente nga komisioni funksional.

Në parim ky projektligj është miratuar javë më parë në Kuvendin e Kosovës.

Ndërkohë, deputetët miratuan në parim edhe Projektligjin për masat për uljen e kostos së shtrirjes së rrjeteve të komunikimeve elektronike të shpejtësisë së lartë, për të cilin gjatë ditës nuk kishte kuorum.

Komento: