Ky është qyteti më erotik në botë, sipas studimit – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Ky është qyteti më erotik në botë, sipas studimit

19:05 | 29 Qershor 2022

Të gjithë faktorët që ndikojnë në erotizmin e një qyteti në një sondazh të madh.

Ka nga ata që kërkojnë destinacionin e tyre turistik të radhës bazuar në muze, ka nga ata që kërkojnë ushqim të mirë, ka nga ata që duan të jetojnë një ditë të plotë erotike dhe kuzhina angleze mund të jetë e famshme për shëmtinë e saj, por është një mënyrë për të gjithë turistët flirtues që tejkalojnë edhe kryeqytetin e mëkatit, Las Vegas.

Lista u përpilua dhe qytetet u vlerësuan nga The Bottle Club dhe kriteret e zgjedhura ishin të shumta dhe të ndryshme për një rezultat më objektiv.

Nga numri i klubeve të zhveshjes dhe hoteleve me gjysmë dërrasë te ngjarjet seksuale dhe baret me shampanjë dhe ushqime deti, kryeqyteti britanik është më i mirë se Las Vegas në pothuajse çdo mënyrë dhe me të drejtë.

E vetmja kategori në të cilën fitoi Las Vegas ishin sigurisht lokalet e stripizmit që janë për qytetin diçka si dyqanet turistike të suvenireve. Londra, nga ana tjetër, doli përballë hoteleve me gjysmë bordi dhe veçanërisht përdoruesve të regjistruar në platformat ku njerëzit kërkojnë partnerë seksualë.

Për sa i përket joshjeve thjesht të çuditshme të një qyteti, Londra dhe Las Vegasi vazhdojnë të kryesojnë, por një frymë e nxehtë pas është Berlini, një destinacion tradicional për ata që kërkojnë një nxehtësi më të forte.

Komento: