Ky është telefoni më i lirë, ja sa kushton

12:59 | 06 Dhjetor 2018

Nëse doni të hiqni dorë nga telefonat celularë me internet, në kohën e pushimeve, Beafon C65 është një mundësi e shkëlqyer për ta bërë këtë.

Ka të ngjarë të jetë një nga telefonat më të lirë që aktualisht është në dispozicion, shitet për 12.99 euro.

Telefoni nuk është i pajisur vetëm me një vend të dyfishtë SIM, por gjithashtu me një kamerë dhe një ekran me ngjyra prej 1.77 inç.

Ajo gjithashtu ka një jetë maksimale të baterisë deri në 180 orë të gatishmërisë dhe 220 minuta kohë bisede.

Komento: