Mrekulli, në lagjën e varfër bien ‘para nga qeilli’

09:39 | 18 Dhjetor 2018

Një ngjarje e pazakont ka ndodhur në Hong Kong.

Një skenë që ndodhy ta shohim vetëm në filma, apo ta ëndërrojmë ka ndodhur në një lagje të varfër të Hong Kongut.

Kartmonedha me vlerë 100 dollarëshe nisën të “binin nga qielli”, teksa banorët e lagjes dolën jashtë me nxitim për t’i mbledhur.

Të llogaritura në total, karmonedhat kapin vlerën e 25 mijë dollarëve.

Ëong Ching-kit, 24 vjeç mendohet se është gjeniale pas kësaj skenë aq të bukur dhe dëshpëruese njëkohësisht.

I riu është arrestuar nga policia për shkaktim rrëmuje në vend publik.

Mediat e huaja raportojnë se ai njihet si “mjeshtër i monedhave virtuale” pasi ka një kompani që reklamon monedha dixhitale.

Komento: