Në këto vende në ditët në vazhdim nuk do të ketë rrymë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Në këto vende në ditët në vazhdim nuk do të ketë rrymë

17:30 | 24 Qershor 2022

Në ditët në vazhdim do të ketë reduktime në vendin tonë.

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në siguri të sistemit për katër ditë rresht, ku si pasojë pa furnizim me energji elektrike përkohësisht do të mbesin disa lokalitete.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

25.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i trasesë.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi 30034005) prej orës 09:00-16:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00- 13:00.

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë, Lubavec.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i dy shtyllave 10kV – eliminimi i rrezikut.

26.06.2022

Punime nga Palët e Treta

.

Prishtinë

1 .

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J31Ndriçimi Publik (kodi: 19000031) në dy termine, nga ora 08:00- 08:10 dhe nga ora 13:50 – 14:00.

Vendet: Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi publik, banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjerka Dino,Trafo Qazim Sadiku,Lagjja e spitalit 5,Hotel Internacional.

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarëse të TM.

.

2.

TS 110/10(20 ) kV Prishtina 7 do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fabrika e kasetave (Kodi:19000039) prej orës 08:00 – 08:10.

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll .

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarëse të TM.

3.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J31Ndriçimi Publik

Pa tension mbesin nga ora 08:00- 14:00 :

1. NS 10/04[kV] Lagjja e Spitalit 6 me kod: 19000031054

2. NS 10/04[kV] Hamdi Pllashniku “F&A INXHINIERING” shpk me kod: 19000031244

3. NS 10/04[kV] Qazim Sadiku te Betoni Dino me kod: 19000031057

4. NS 10/04[kV] Bajram Krasniqi me kod: 19000031151

5. NS 10/04[kV] PRIME GROUP CONSTRUCTION SH.P.K Teki Bujupi me kod: 19000031254

6. NS 10/04[kV] KORAL INVEST me kod: 19000031275

7. NS 10/04[kV] Roof Group me kod: 19000031256

8. NS 10/04[kV] Sokol Gashani Altrade me kod: 19000031263

9. NS 10/04[kV] Zeqir Haxhija Agullim me kod: 19000031261

Vendet: Objekte banesore Lagjja e Spitalit, Altrade, Agullim , “F&A INXHINIERING” shpk, PRIME GROUP CONSTRUCTION SH.P.K , KORAL INVEST, Bajram Krasniqi, Qazim Sadiku te Betoni Dino.

Arsyeja : Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

27.06.2022

Punime të Domosdoshme për Siguri të Sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Keqekolle, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtëm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në LP.

2.

NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi I Ts 04kv dhe kontrollimi I kokës të kabllos në TS 85.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemali, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë), si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemali (një pjesë), Ismajl Raka, Lagjja e Re, Migjeni.

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorët përcjellës.

Pejë

1.

Nga NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV J05-Rugova (kodi 50051006) prej orës 09:00 – 16:00.

Vendet: Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 11:00 -15:00.

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, Afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku..

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të TM dhe eleminim i rrezikut.

27.06.2022

Punime në Pojekte Investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon i Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00 – 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 -ora 17:00.

Vendet: Meje 1,Shishmon i Rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Lagjja Spitalit 5 (kodi: 19000078102) prej orës 09:00 – 18:00.

TS 10/0.4[kV] Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”(kodi: 19000078253) prej orës 09:00- 18:00.

Vendet: Lagjja e spitalit, objekti Art Construction.

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panele të TU.

2.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej orës 09:00- 17:00 .

Vendet: Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Energjizimin e kuadrove të jashtme të tensionit të ulët 0.4 kV si dhe shkyçjen/kyçjen e konsumatorëve.

3.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Qyteteza Pejton 2 (kodi: 19100001001) nga ora 09:00 – 17:00.

Vendet: Rr. Justiniani (Ambasada Finlandeze), Pashko Vasa , Mbreti Zog dhe shitoret te nënkalimi.

Arsyeja: Energjizimin e kuadrove të jashtëm të tensionit të ulët 0.4 kV si dhe shkyçjen/kyçjen e konsumatorëve.

28.06.2022

Punime në Pojekte Investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Mejë 1 ,Shishmon i Rrafshët, Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinj.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Lagjja e Spitalit 5 (kodi: 19000078102) prej orës 09:00 – 18:00.

TS 10/0.4[kV] Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”(kodi: 19000078253) prej orës 09:00 – 18:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit, objekti Art Construction.

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panele të TU.

.

2.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Energjizimi i kuadrove të jashtme të tensionit të ulët 0.4 kV, si dhe shkyçjen/kyçjen e konsumatorëve.

28.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku i Makinave (kodi: 60062011) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Rr: Bujanovcit:TS-440-Ukrainsat.TS-22-Ideali-1.Rr:Bujanovcit.TS-427-Morava e Binçes, Rr: Xhorxh Uashington,TS-23- 28 Nëntori ,TS-21-Lepa Brena, TS-5-TMK-ja Rr: Adem Jashari, TS-428-Kazerma-Rr: Abdullh Tahiri.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje 10kV, sipas PEE dhe rekomandimeve të komisionit.

Komento: