Në Spitalin e Pejës po trajtohen 10 pacientë me koronavirus – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 10 pacientë me koronavirus

08:34 | 01 Tetor 2020

Ka nisur të normalizohet situata me koronavirus në Kosovë.

10 pacientë të infektuar me COVID-19 janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës, prej tyre 4 pacientë me okisgjenoterapi, ndërsa 2 të tjerë tashmë veçse janë shëruar nga virusi korona.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 176 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Raporti i plotë:

192 pacientë kanë kryer analiza gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Në total këta pacient kanë bërë 2,664 analiza.

3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 2 lindje kanë qenë normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 1 i gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 176 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta 12 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 115 shërbime Radiologjike, dhe prej tyre 75 Rëntgena, 33 EHO dhe 7 CT-ja.

2 Pacient me Covid-19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Aktualisht po trajtohen 10 pacientë me Covid-19 dhe nga këta 4 pacientë janë në Oksigjeno terapi.

Komento: