Prizren: Dogana zbulon tekstil të kontrabanduar në vlerë prej 13 mijë eurosh

20:03 | 12 Shkurt 2024
prizren:-dogana-zbulon-tekstil-te-kontrabanduar-ne-vlere-prej-13-mije-eurosh

Njësitet Antikontrabandë të Doganës, kanë arritur të zënë mall të kontrabanduar në rajonin e Prizrenit.

Bëhet fjalë për 1 mijë e 160 artikuj tekstil (veshmbathje), të cilët e kapin vlerën e 13 mijë eurove.

“Këto mallra po ashtu shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale duke qenë marka të falsifikuara. Tē gjitha mallrat jane konfiskuar derisa ndaj personave pergjegjes ēshte inicuar procedura kundēvajtese”, thuhet në njoftim.

Njësitet e Doganës së Kosovës po vazhdojnë përpjekjet e tyre për të zbuluar dhe ndaluar veprimtarinë e paligjshme të kontrabandës dhe për të mbrojtur interesat e ligjshme të vendit tonë.

Komento: