Sulmet më spektakolare të shqiponjave dhe grabitqarëve – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Sulmet më spektakolare të shqiponjave dhe grabitqarëve

20:04 | 19 Prill 2021

Kjo video përmban sulmet më të rralla të shqiponjave, skifterëve dhe zogjve të tjerë grabitqarë në momentet e tyre të sulmit.

Aty mund të shihni betejën në mes të shqiponjës dhe ujkut, shqiponjës dhe dhisë së egër, shqiponjës dhe peshqve e momente të tjera.

Shpendët grabitqarë karakterizohen me këmbë të zhvilluara me gishtërinj të fuqishëm të pajisur me kthetra të mprehta, të forta e shumë të përkulura për të kapur gjahun, kanë sqep të shtypur.

Komento: