Viva Fresh dhe Elkos përfituan më së shumëti nga pakoja e qeverisë Hoti – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Viva Fresh dhe Elkos përfituan më së shumëti nga pakoja e qeverisë Hoti

17:17 | 22 Prill 2021

Murati publikon listën e bizneseve që përfituan më së shumti nga pakoja e qeverisë Hoti.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murat, ka publikuar 50 bizneset që kanë përfituar nga pakoja prej 60 mijë eurove, ndihmë ndaj bizneseve të prekura nga pandemia.

Ministri Murati ka shkruar se, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në frymën e transparencës, po ashtu edhe në zbatim të marrëveshjes financiare ndërkombëtare me Bashkimin Evropian të nënshkruar dhe ratifikuar në Kuvend, publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pako prej 60 milionë eurove, e shpërndarë nga Qeveria e kaluar në tetor të vitit 2020.

Më poshtë mund të shihni listën e publikuar nga ministri:

Komento: