Bëhen 60 mijë aplikime në Ministrinë e Financave për shtesat për fëmijë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Bëhen 60 mijë aplikime në Ministrinë e Financave për shtesat për fëmijë

12:00 | 20 Tetor 2021

60 mijë aplikime në Ministrinë e Financave për shtesat për fëmijë.

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se nga 11 shtatori është hapur aplikimi për pagesat e lehonave dhe shtesat e fëmijëve, që do të bëhet nga Qeveria e Kosovës.

Kjo ministri ka njoftuar se deri më tani për shtesat e fëmijëve kanë ardhur 60 mijë aplikime.

170 euro janë ndarë për lehonat (nënat e reja) dhe 20 euro në muaj për fëmijët e moshë 0-24 muaj, ndërsa aplikimi për lehonat dhe shtesat e fëmijëve do të bëhet përmes eKosova.

Komento: