Çiftet që kalojnë shumë kohë së bashku janë më të lumtur

13:47 | 06 Dhjetor 2018

Çiftet që njihen me njëri-tjetrin më gjatë janë më të lumtur.

Nga një studim i realizuar me çifte që kanë 13 vite martesë, në Universitetin e Kalifornisë në Berkeley doli se ato çifte që janë të martuara më gjatë me njëri-tjetrin kanë gjasa të shfaqin dashuri më shumë dhe të mos kritikojnë, përcjellë Klan Kosova.

James Preece, një ekspert i marrëdhënieve, thënë se çiftet që kanë qenë së bashku më gjatë në martesa kanë më pak gjasa të grinden.

“Sa më e gjatë të jetë lidhje e juaja, aq më shumë do të bëheni” sinkronizuar “, ka thënë ai për The Indenpendent.

Sheela Mackintosh Stewart,konsulente martesore, tha për The Independent se si çiftet që kanë kaluar problemet në fazat e hershme të martesës së tyre janë në gjendje të të jetojnë së bashku më gjatë dhe të jenë më të lumtur.

Komento: