Eita shtatzënë, por shikoni çka e ‘dëtyron’ Gjiko të bëjë ajo!

14:09 | 18 Dhjetor 2018

Elita dhe Gjiko po presin të bëhen prindër.

Ata u martuan para pak muajsh dhe menjëherë konfirmuan se do të bëhen prindër.

Gjiko dhe Elita janë kudo bashkë dhe shoqërohen me të njëjtët persona.

Por, Gjiko sot ka treguar se çifti tashmë kanë blerë shtëpinë ku do jetojnë bashkë, por edhe ka publikuar një video të Elitës.

Edhe pse shtatëzë, Elita ‘dëtyrohet’ nga Gjiko të ec shkallëve si modele.

Çifti duken të lumtur dhe se po i shijojnë shumë këto ditë para se të bëhen pridër. /ORAinfo/

Komento: