Këtë nuk e priste askush, Kallashi bëhet pjesë e Ushtrisë së Kosovës

23:02 | 16 Dhjetor 2018

Kallashi vazhdon të jetë shumë e përfolur në publik.

Dalja e saj në skenë shkaktoj shumë reagime, pasi kishte opinione pro dhe kundër.

Kallashi ende është aktuale, ndonëse impakti i saj nuk është ai i dikurshmi. Ka shumë diskutime në lidhje me atë se ku është e çfarë po bënë.

Valltarja sensacionale me rastin e formimit të ushtrisë së Kosovës, ka vënë në kokë kapelën me stemën e UÇK-së, e në gjoks mbanë një revole si aksesor, shkruan “Kosovarja”.

Imagjinoni sikur Kallashi të bëhej pjesë e Ushtrisë sonë. Epo, ushtare si kjo vështirë se mund të ketë.

Komento: