Komuna ka një kërkesë: Largojeni të gjitha veturat nga kjo rrugë në Prishtinë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Komuna ka një kërkesë: Largojeni të gjitha veturat nga kjo rrugë në Prishtinë

13:44 | 19 Nëntor 2019

Komuna kërkon nga qytetarët t’i largojnë të gjitha veturat nga kjo rrugë në Prishtinë.

Komuna kërkon nga qytetarët dhe banorët t’i largojnë të gjitha veturat nga kjo rrugë në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarët dhe banorët e rrugës ‘Qamil Hoxha’ se duhet t’i largojnë të gjitha veturat e parkuara nga aty.

Kjo kërkesë u bë për shkak të punimeve në rregullimin dhe rikonstruimin e hapësirës për parkim në këtë rrugë.

Komento: