Ky është Kemali shqiptar

21:31 | 17 Dhjetor 2018

Këngëtari shqiptarë i cili aq shumë po ngjason me Kemalin

Ai është shumë i njohur dhe shumë i dashur nga publiku.

Bruno, anëtari i ThreeDots, çdoherë i angazhuar në muzikë, duke sjellë shumë hite të cilat vazhdojnë të qëndrojnë në maja të toplistave, kësaj here ka befasuar me pamjen e tij.

Lidhur me ngjashmërinë me aktorin Burak Ozcivit apo ndryshe i njohur tek ne si Kemali, e kanë komentuar edhe fansat.

E për këtë e dëshmon vet imazhi që do ta shihni në vazhdim.

Komento: