Me këto linja Geta Beqa do t’iu lë gojë hapur!

11:47 | 06 Dhjetor 2018

Atletja dhe kampionja botërëore e fitnesit, tashmë e disa viteve është një emër mjaft i njohur për publikur.

Është kjo Geta Beqa, nga Gjakova, e cila është bërë edhe një frymëzim për të gjithë adhuruesit e saj,

Duke qenë kështu, ajo numëron një numër të konsiderueshëm të ndjekësve në Instagram, shkruan Kosovarja.

Kjo pasi që Geta asnjëherë nuk i ka zhgënjyer, duke qenë afër tyre, me fotografi e këshilla të ndryshme.

E së fundmi, Geta, ka sjellë një fotografi, e që linjat e trupit i duken perfekte.

Ndryshe, ajo arriti që të jetë edhe këtë herë në fokus të vëmendjes, duke marrë komente nga më të ndryshmet.

Komento: