Nuk do të besoni çfarë raporti kanë ‘Egje’ dhe ‘Jasini’ në jetën reale

12:14 | 22 Dhjetor 2018

Afra Saracoglu dhe Idris Nebi Taskan janë dy aktorë turk që ndonëse në moshë shumë te re, kanë arritur një famë shumë të madhe jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë.

Në publikun shqiptar ata u bënë të njohur me rolin e tyre të ‘Egjes’ dhe ‘Jasinit’ në serialin shumë të njohur turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’, përcjell ORAinfo.

Edhe pse në serial na paraqiten si dy personazhe që janë në konflikt të vazhdueshëm edhe pse e duan njëri-tjetrin, në jetën reale ata janë miq shumë të mirë.

Ata madje edhe I kanë bërë folloë në Instagram njëri-tjetrit./ORAinfo/

Komento: