Revoltohet Roberti, flet për pagesën me vlerë prej 15 mijë euro të këngëtarëve – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Revoltohet Roberti, flet për pagesën me vlerë prej 15 mijë euro të këngëtarëve

22:47 | 06 Korrik 2020

Këngëtaret paguhen 15 mijë euro për 20 minuta, kështu ka thënë Robert Berisha.

Teksa po flitej për këngët të ashtuquajtura moderne, e me përmbajtje banale në tekst, Roberti dha deklaratën e papritur dhe tha se këto këngëtarë paguhen deri në 15 mijë euro për 20 minuta performancë playback (zë i regjistruar).

Ndërkohë më tej shtoi se ky këngëtar do të ketë 2 mijë persona që dëshirojnë ta ndjekin.

Sakaq, Roberti sugjeroi që në YouTube, publikimi i këtyre këngëve të ndërpritet, sepse ato ndiqen nga shumë të mitur.

Komento: