Sejdiu e gruaja lexojnë letrën nga djali i sëmurë, nuk mund t’i mbajnë lotët live në emision

09:01 | 10 Dhjetor 2018

Fatmir Sejdiu është ish-presidenti i Kosovës, i cili së bashku me gruan Nezafete Hoxha-Sejdiu, kanë qenë të ftuar në një emision televiziv.

Ҫifti nuk mundën t’i mbajnë lotët pasi kishin lexuar letrën e shkruar nga djali i tyre në Amerikë, Ylli, që së fundmi u përball me disa probleme shëndetësore.

Në letër, Ylli ka rrëfyer momentet më të bukura me familjen e tij dhe ka folur për vajzën e madhe të cilën e kishte pagëzuar ish-presidenti Sejdiu, pasi ishte mbesa e parë në familje.

Për ta parë momentin, ndiqeni videon më poshtë, në minutat e fundit.

Komento: