Vlora Çitaku plot sharmë, ja si duket në fotosesionin e fundit

20:11 | 10 Dhjetor 2018

Ambasadorja e Kosovës në New Jork, Vlora Çitaku vazhdon të merr vëmendje me pamjen e saj.

Ajo si çdo herë vjen atraktive në dukjen e saj.

Thuajse, e vetmja ambasadore , e cila e ka dëshmuar këtë post.

E kemi parë edhe në disa mbledhje të OKB-së, tek Vlora ka përfaqësuar denjësisht shtetin më të ri nq botë, shkruan Kosovarja.

E kemi parë edhe duke bërë polemika me përfaqësuesit e Serbisë duke ua qitur në shesh shpifjet kundër Kosovës, me një fjalë siç dhe është thënë ua ka bë 8:2.

Ajo posedon dhe një bukuri e sharm , tek ka ditur ta zë edhe kamera e fotografit të famshëm botërorë Fadil Berisha , i cili jeton e punon në New Jork.

Komento: